Wie zijn wij?

Leuk, zo’n foto, zul je misschien denken… maar wie zijn wij nu eigenlijk? Tijd dus voor een voorstelrondje.

Wij zijn The Podcats. Naast dat wij alle drie van katten houden, houden wij ontzettend veel van muziek. Na jarenlang verschillende festivals te hebben versleten vonden Tommy en Krien het wel eens tijd hun favoriete muziek te delen via, je raadt het al, een podcast. En zo ontstond de Grote Krien en Tommy show. Dat klonk best wel goed, vooral door de ervaring van de mannen met het opnemen en online zetten. Koosje kwam daarom met de vraag of zij dit niet voor bedrijven en organisatie aan konden gaan bieden. En zo was het idee voor The Podcats geboren.

Krien is naast zijn werk als beleidsmedewerker ruimtelijke ordening en verkeer in Hardinxveld Giessendam, gitarist in de band LYST en heeft zichzelf wegwijs gemaakt in het opnemen en produceren van muziek.

Tommy is webdeveloper en is daarnaast ook gitarist in de band Nothingness. Een aantal jaren stond hij aan het roer van Internetbureau Elephant en is sinds januari als freelancer aan de slag gegaan.

En ik, Koosje, ben een doorgewinterde horecavrouw met ervaring als gastvrouw, barista en reserveringsmedewerker. Daarnaast organiseerde ik mijn eigen avonden met muziek en theater in het cafe-restaurant Merz in Dordrecht en behaalde ik onlangs mijn diploma voor horeca- en eventmanagement. Op dit moment ben ik bezig met een opleiding tot biersommelier.

Wij zijn er nu helemaal klaar voor om jouw bedrijf of organisatie verder te helpen met het opnemen en publiceren van je podcast. Dit relatief nieuwe medium in Nederland trekt ondertussen als 5 miljoen luisteraars. Dus ben je klaar voor je eigen podcast? Neem gerust contact op en wij zullen je begeleiden!