Podcasts

Voor deze opdrachtgevers hebben wij podcasts gemaakt. Beluister ze hier!

Fabels en feiten over armoede

Quiet is een organisatie die mensen steunt in “stille armoede”, waarvan er helaas nog steeds teveel is in Nederland. Juist doordat er zo’n taboe op rust, is het medium podcast perfect om er wat dieper op in te gaan. Deze podcast behandelt daarom feiten en fabels achter dit onderwerp met verschillende gasten.

De kracht van het water

Voor Dordrecht Marketing en partners hebben wij, samen met redactrice Vivian Rutte en presentatrice Jennifer Evenhuis een podcast gemaakt over de komende evenementen binnen het thema “600 jaar St. Elisabethsvloed”, een vloed die onze omgeving vormde en daarmee de huidige geografie van dit gebied bepaalde. Maar er is zoveel méér over te vertellen!

De Verdwenen Schaal

Onze eerste docu-podcast! Samen met supporter Elisa Kuster bedachten en ontwikkelden we de podcast rond haar zoektocht naar de verdwenen kampioensschaal van FC Dordrecht.

Gemeente Zwijndrecht

Burgemeester Hein van Loo spreekt met de Zwijndrechters aan zijn keukentafel. Een leuk, laagdrempelig concept waardoor de politiek naar de burger toekomt.

Open Monumentendagen 2020

In opdracht van Dordrecht Marketing ontwikkelden wij een drieluik voor de Open Monumentendagen 2020 in Dordrecht, in het licht van het thema “Leermonument”.

2Bfound Online Marketing

2Bfound is een online marketing bureau in Dordrecht dat haar klanten graag tips en handvatten wil geven voor betere vindbaarheid van hun websites. In deze podcast, die wij met hen maken, vertellen ze hier meer over.